HomeShowbiz

10 ditë me debate të forta, ky është banori i eleminuar mbrëmë

Pas vetëm 10 ditësh qëndrimi në shtëpi banori që la shtëpinë mbrëmë ishte Eltioni. Eltioni hyri bashkë me 4 banorët e tjerë, por nuk ia doli dot që në nominimin e parë kundër Arbrit dhe Ilirit.

Pas daljes ai u shpreh se mund ta ketë penalizuar debati me Ilirin dhe momenti në të cilin ia
tha pengun e tij.
”Historia me Ilirin më ka penalizuar, duhet ta kisha shfaqur në një tjetër moment”,- tha ai.


TË NGJASHME