HomeLifestyle

10 gjëra që ju bëjnë një të dashur perfekte

A ka ndonjë recetë për një të dashur të përsosur? Ne mendojmë se jo. Por ka padyshim disa cilësi që ndihmojnë në ndërtimin e një marrëdhënie të qëndrueshme dhe të lumtur, kur të dy po ndiheni të kënaqur dhe në të njëjtën kohë të ngazëllyer për të parë se çfarë do të ndodhë më pas. 

E gjitha ka të bëjë me besimin, të kuptuarit e vetvetes dhe një qëndrim përgjithësisht pozitiv ndaj jetës. Këtu janë 10 gjërat që ju bëjnë një të dashur të përsosur.

1.Ju jeni mbështetëse

2.Ju i jepni hapësirë të dashurit tuaj

3.Ju e dini se çfarë dëshironi

4.Ju jeni të mirëfilltë nuk përpiqeni të fshihni ndjenjat ose papërsosmëritë tuaja

5.Nuk keni frikë të flisni me mendjen tuaj dhe të kuptoni partnerin

6.Ju jeni i pavarur

7.Ju nuk keni frikë të jeni të ndjeshëm

8.Ju kërkoni mendimin e tij

9.Ju jeni mirënjohës ndaj gjesteve të tij, sado të vogla të jenë ato

10.Ju e bëni atë të qeshë


TË NGJASHME