HomePsikologji

10 gjërat që do ta bëjnë të dashurin tuaj të çmendet pas jush

Të duash dhe të duan është një angazhim që nuk përfundon kurrë.

Që fazat e fillimit, në takimet e para, tërheqja e vëmendjes dhe vlerësimi nga djali që ju vodhi zemrën është me rëndësi vendimtare, por mbajtja e ndjenjës së gjallë është po aq themelore për të ruajtur një lidhje të konsoliduar dhe afatgjatë.

Kujdesi për disa aspekte mund të jetë me rëndësi thelbësore, si për të mbajtur flakën e pasionit ashtu edhe për vetëvlerësimin tonë.

Por janë edhe disa detaje të vogla që luajnë një rëndësi të madhe për ta bërë atë të çmendet pas jush.


TË NGJASHME