HomeShowbiz

10 meshkujt më joshës për 2020-ën! Votoni të preferuarin tuaj

Bota është plot me njerëz të bukur mirëpo janë disa meshkuj që janë një gradë më shumë se të tjerët. Të jesh simpatik nuk përfshihet vetëm pamja ka të bëjë dhe me trupin dhe aparencën e përgjithshme.
Kur e gjithë bota po flet për bukurinë e meshkujve ne do ju tregojmë se cilët janë meshkujt më joshës në industrinë e Hollywood-it.

Këtu përfshihet inteligjenca e mashkullit, humori i tij dhe trupi i palestruar sigurisht…

Robert Pattinson

Brad Pitt

Bradley Cooper

Henry Cavill

David Beckham

Ian Somerhalder

Omar Borkan Al Gala

Chris Evans

Tom Cruise

Hrithik Roshan

Po për ju cili aktor i mësipërm është ai që i plotëson të gjitha kriteret për të qënë mjaftueshëm joshës për gustot tuaja?
Votoni më poshtë:


TË NGJASHME