HomeSociale

10 minuta për lumturinë

Çdo mëngjes shumica e njerzve janë shumë të dembelizuar, ju mungon motivimi apo një arsye e fortë dhe e bukur për të ndalë nga shtëpia.

Por ekziston një test që mund ta zhvilloni për 10 minuta, për t’iu kthyer lumturinë.

Çdo njeri e ka të vështirë zgjimin në mëngjes për punë ose për shkollë.

Çdo mëngjes shumica e njerzve janë shumë të dembelizuar, ju mungon motivimi apo një arsye e fortë dhe e bukur për të ndalë nga shtëpia.

Edhe nëse nuk jeni diagnostikuar me një sëmundje mendore, streset e përditshme mund t’iu bëjnë të ndiheni të lodhur dhe pas dëshirë për të punuar.

10 minuta për lumturinë :

Cilat përvoja, sado të zakonshme, ju japin kënaqësi?Çfarë vlerësimi dhe reagimi keni marrë?

Cilat ishin momentet e fatit të mirë?Cilat ishin arritjet tuaja, sado të vogla?

Çfarë ju bëri të ndiheni mirënjohës?Si e shprehni mirësinë?

 Kur ju ndiheni keq me anë të këtij programi duke i bërë pyetje vetes, sillni në vëmendje gjëra që ndoshta i kishit neglizhuar, por që ju ndihmojnë të dini se ku jeni, dhe ju bën të qartë me veten.

Nëse dhe ju jeni në një gjendje të tillë ju sugjerojmë që ta praktikoni sepse vërtet do shikoni përmirësime.


TË NGJASHME