HomeLifestyle

10 pamje që duken ndryshe nga çfarë janë

Sa shpesh ju ndodh që, kur shikoni peizazhe, ushqime ose ndonjë objekt tjetër në qytet, ju shfaqet një fytyrë njerëzore ose shfaqet forma e një kafshe.

Nëse përgjigjja juaj ishte “me të vërtetë shpesh”, mos u shqetësoni se nuk ka asgjë të keqe. Në fakt, kjo është një gjë e tillë e zakonshme që njerëzit përjetojnë. Ky fenomen quhet pareidolia, është kur shihni forma ose figura të njohura në objektet e pajetë që po shikoni.

Ja më poshtë do tju tregojmë disa pamje të pazakonta.

1.”Plasariti një vezë dhe u bë një gjel në tigan.”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

2. “Nuk jam i sigurt nëse burgeri im nuk po më respekton ose po më provokon”.

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

3.”Vaji në tigan bëri një fytyrë të buzëqeshur.”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

4.”Kjo kokoshka që duket si një peshk”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

5.”Kjo fantazmë që u shfaq në kafen time”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

6.”Grumbulli im me bar duket si një gorillë e mbuluar me bar.”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

7.”Kjo gjethe duket si Mona Lisa.”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

8.”Kjo është një hardhucë e madhe.”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

9.”Një goditje e buzëqeshjes”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face

10.”Hija e pianos”

18 Objects That Unexpectedly Showed Their Real Face


TË NGJASHME