HomeModa

12 modelet ekpresive të ylberit nga Snegga

Terapistët rekomandojnë që njerëzit herë pas here të shtojnë në mënyrë periodike një ndryshim të dukshëm dhe të gjallë në jetën e tyre. Ky ndryshim sado i vogël na lejon të mbajmë larg rutinën e përditshme të mërzitshme. Disa njerëz hedhin dietën e tyre dhe fillojnë një fundjavë të shëndetëshme, ndërsa të tjerët shkojnë te parukierja e tyre e preferuar dhe porosisin të gjitha ngjyrat që kanë në magazinë, për flokët e tyre.

Ky është ai momenti kur Snezhanna Vinichenko “Snegga”, stilistja e ylberit nga Rusia, hyn me imagjinatën e saj të pakufishme me duart e afta. Fjala më e mirë për të përshkruar atë që ajo mund të bëjë me flokët e klientëve të saj është… Photoshopped?

Jo, seriozisht, unë kam parë vetëm flokë të tillë shumëngjyrësh në një pjesë të vogël të animeve dhe përmes fotove të Google. Dhe më lejoni t’ju them se të gjithë njerëzit që jeni gati të shihni është e sigurt se do të magjepseni.

Ata janë 100% të ligjshëm, dhe nëse me të vërtetë dëshironi të bëni një ngjyrosje të ngjashëm në flokët tuaj të harlisur, keni fat! Nëse bashkoheni me kurset e saj praktike në Instagram, do të merrni njohuritë e nevojshme në vetëm disa mësime. Dhe nëse nuk ndjeheni sikur i paguani asaj, gjithmonë ekziston metoda e mirë e vjetër e “provës dhe gabimit”.

Por në vend që të flasim kaq shumë, le të shohim disa ngjyra!

1. Këtu është Snezhanna vetë, me një kokë të përsosur ose ylberin në flokë.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga | Brain Berries

2. Karen, me një prerje kaq të bukur dhe kaq të gjallë.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #2 | Brain Berries

3. Kjo është ngjyrosja e parë.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #3 | Brain Berries

4. Tani kjo patjetër që do të ju ngacmojë dëshirën për ti pasu flokët tuaja në këto kolore.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #4 | Brain Berries

5. A nuk doni ti lyeni flokët kështu përgjithmonë?

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #5 | Brain Berries

6. Zbulimi i plotë, kjo është një parukë, por Snegga e ngjyrosi sërish atë.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #6 | Brain Berries

7. Shikoni këtë kombinim të bukur.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #7 | Brain Berries

8. Duket si ndarja e një ylberi në një milion tela të vegjël.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #8 | Brain Berries

9. Por ylberët nuk janë specialiteti i saj i vetëm. Shikoni këtë model portokalli!

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #9 | Brain Berries

10. Ose ndani flokët tuaj në të kuq-vjollcë.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #10 | Brain Berries

11. Kjo duket kaq e mrekullueshme!

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #11 | Brain Berries

12. Dhe këtu është përsëri parukierja jonë e bukur me një rreze të kuptueshme të gjallë.

 Super-Expressive Rainbow Hairstyles By Snegga #12 | Brain Berries


TË NGJASHME