HomeShowbiz

12 veshjet më të paharrueshme të Taylor Swift

  1. AMA 2019

2. Koncerti “iHeartRadio Wango Tango” në LA

3. The Reputation Stadium Tour

4. Koncerti në Sidnei, Australi

5. The Reputation Stadium Tour

6. Për tapetin e kuq në MTV Music Video Awards në 2019

7. Dhe kjo është veshja e saj në të njëjtën ditë, por për performancën e saj në skenë. 

8. Për Billboard Awards në 2019 Taylor veshi këtë fustan magjepsës Raisa & Vanessa

9. Ajo po hapte Billboard Awards duke performuar me Brendon Urie

10. Billboard Awards, në 2018

11. Taylor në Grammy 2021

12. E postuar më 31 Dhjetor 2020.


TË NGJASHME