HomeModa

13 rastet kur modeli i flokëve ndryshon çdo gjë

Meshkujt nuk eksperimentojnë me stilin e tyre të flokëve dhe mbajnë të njëjtin stil flokësh për shumë vite. Mirëpo, herët ose vonë ata duhet të marrin vendimin të ndryshojnë modelin e flokëve. Ndonjëherë rezultati i këtij ndryshimi është i mrekullueshme. Bright Side na tregon 13 shembuj se si modeli i flokëve i ka ndryshuar disa meshkuj.

Image result for man

Image result for before and after beard

Image result for gentleman

Image result for grand valley state university

Image result for kladdkaka med vit chokladbitar

Image result for selfie

Image result for selfie

Image result for girl

Image result for collage

Image result for gentleman

Image result for man

Image result for tim cox hurry sun up

/classlifestyle.com


TË NGJASHME

@2019 - gotanews.tv. All Right Reserved.