HomeLifestyle

14 përqafimet më të famëshme

Në jetën e përditëshme mund të na rrethojnë shumë gjëra negative, por sot ne vendosëm që të shkojmë në një rrugë tjetër. Le të sjellim pak pozitivitet në botë, duke ju treguar disa nga përqafimet më të ëmbla të famshëme.

1. Selena Gomez dhe Julia Michaels kanë ndarë përqafimin më të dashur që kemi parë ndonjëherë. Mund ta ndjeni ngrohtësinë që rrezaton ky përqafim.

 14 Sweetest Celebrity Hugs | Brain Berries

2. Ryan Gosling mori më shumë se një përqafim nga Nicolas Winding Refn, drejtori i Drive, në Festivalin e Filmit në Kanë në maj 2011.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #2 | Brain Berries

3. Kjo do të mbesë në histori si përqafimi i humbësve më të pabesueshëm të Oskarit. Meryl Streep, Margot Robbie, Saoirse Ronan dhe Sally Hawkins kanë një përqafim grupor në 2018 në Oscars kur ato nuk fituan.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #3 | Brain Berries

4. Hilary Duff dhe Molly Bernard patën një përqafim shumë argëtues në Tribeca Film Festival.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #4 | Brain Berries

5.Ellie Goulding dhe Dua Lipa ndajnë një përqafim në skenën e eventeve vjetore të Billboard “Women in Music” në New York në 2018.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #5 | Brain Berries

6. Cara Delevingne dhe Kendal Jenner shijojnë një përqafim shumë të çuditshëm, por megjithatë shumë të ëmbël.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #6 | Brain Berries

7. Rebel Wilson dhe Anne Hathaway kishin përqafimin më të butë, gjithashtu nëse e vëreni do të duket se ato mund të bëjnë pozimin Titanic.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #7 | Brain Berries

8. Timothee Chalamet dhe Matthew McConaughey ndanë këtë moment të veçantë. Një përqafim i sinqertë, apo jo?

 14 Sweetest Celebrity Hugs #8 | Brain Berries

9. Mos harroni se sa bujë bëri përqafimi midis Taylor Swift dhe Kanye West? Kjo ishte pak kohë pas skandalit të madh kur ai nuk e la të përfundonte performancën dhe e ndërpreu pranimin e çmimit.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #9 | Brain Berries

10. Këtu është një foto e vjetër nga 2005. Oprah Winfrey dhe Julia Roberts duke qeshur dhe përqafuar.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #10 | Brain Berries

11. Beyonce dhe Michelle Obama – dy mbretëresha që përqafohen në skenë.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #11 | Brain Berries

12. George Clooney dhe Brad Pitt të përqafuar. Ata nuk duan të shohin njëri-tjetrin shumë, kështu që kur ata shihen ia vlen të përqafohen kështu.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #12 | Brain Berries

13. Lotët Brie Larson dhe Emma Stone përqafohen në Oskarë që ne do t’i vlerësojmë përgjithmonë.

 14 Sweetest Celebrity Hugs #13 | Brain Berries


TË NGJASHME