HomeLifestyle

15 filma për mbijetesën dhe optimizmin që janë idealë për këtë periudhë

Ndërkohë që koronavirusi është shpërndarë në gjithë botën dhe tashmë janë konfirmuar edhe raste edhe në vendin tonë, duhet pasur kujdes dhe duhet vepruar me përgjegjësi, në mënyrë që të mos infektohemi apo të mos e shpërndajmë më shumë virusin.

Për këtë arsye kufizimi lëvizjes dhe qëndrimi në shtëpi është një prej metodave më të mira për të shmangur diçka të tillë. Dhe derisa qëndroni mbyllur keni kohë të mjaftueshme për të bërë shumë gjëra dhe shikimi i filmave është një prej tyre.

Prandaj po ju sjellim një listë të filmave që kanë të bëjnë me përpjekjet e njeriut për mbijetesë, në mënyrë që të ndiheni më optimistë.

Cast Away

The Shallows

The Revenant

Apocalypto

All Is Lost

Straw Dogs

1917

Babel

Arctic

The Pursuit Of Happiness

Captain Phillips

Oldboy

Panic Room

127 Hours

Life of Pi


TË NGJASHME