HomeLifestyle

15 shenja që tregojnë se vitet kanë kaluar dhe ju më në fund po bëheni një ‘zonjë’

Ndërsa koha kalon, të gjithë plakemi në mënyrë të pashmangshme. Por nuk ka ndonjë moshë specifike kur dikush kthehet në një grua të rritur ose një zonjë. 

Por ne besojmë se edhe ju jeni dakord kur disa nga qëndrimet tuaja tipike dhe aktivitetet e rregullta ndryshojnë. 

Për shembull, a i keni zëvendësuar festat natën vonë me seanca qetësuese në shtëpi me shoqëri të mirë, ushqim të shijshëm dhe një film?

Nëse i bëni këto, atëherë fare mirë mund të jeni tashmë pjesë e “klubit të zonjave”.

1. Ju entuziazmoheni për shitjet.
2. Ju nuk i njihni artistët modernë.
3. Rrobat e rehatshme janë një përparësi.
4. Ju nuk mund të qëndroni në vende të zhurmshme.
5. Ju gjithmonë vishni një pallto.
6. Ju pëlqen të merreni me kopshtin.
7. Ju pëlqen të shkoni në supermarket.
8. Ju dëgjoni terma dhe nuk e dini se çfarë do të thonë.
9. Ngjarjet tuaja shoqërore kanë ndryshuar.
10. Fëmijët ju quajnë zonjë.
11. Përdorni shpesh shprehjen “Mami kishte të drejtë.”
12. Netët me shi janë për të qëndruar në shtëpi.
13. Të dielat nuk janë vetëm për të fjetur brenda.
14. Trupi juaj dhemb kur qëndroni ulur.
15. Filloni të përdorni shprehjen: “Jo më shumë ndërprerje, ju lutem!”

TË NGJASHME