HomeLifestyle

16 fotografi të pazakonta që do t’ju mbërthejnë mbas ekranit falë një detaji

Një pikë bojë që duket si fytyra e një fëmije, një shkurre duke buzëqeshur ose një kolibër që shfaqet dy herë në një shkrepje të vetme – këto janë gjëra që mund ta kthejnë një foto të thjeshtë në një kryevepër të vërtetë, duke bërë që të ndaloni lëvizjen dhe të vështroni për minuta të tëra.

Të gjithë ne i adhurojmë fotografitë me detaje interesante të fshehura në to, dhe zgjodhëm këto 16 kryevepra vetëm për ju.

1. “Unë u përpoqa të bëj një fotografi të një kolibri dhe ai u shfaq dy herë.”
2. “Qeni im chunky ka figurën e një mace në shpinë, dhe ata duket se ndajnë një bisht.”
3. “Njëra nga kokrrat e misrit nuk ka ndjekur rendin.”
4. “Djali im i vogël ka qerpikë tepër të gjatë.”
5. Kjo vezë ka 3 të verdha.
6. Njëri shkurre i lumtur.
7. “Për shkak të një ndryshimi dhe trashësisë së lentes, lentja ime e majtë krijon avull më shpejt sesa lentja ime e djathtë.”
8. “Macja ime ka 7 “fasule gishtash” në secilën putër.”
9. Kjo pemë e Krishtlindjes duket shumë e zakonshme derisa të kuptoni se është shtypur në një copë pëlhure.
10. Bishti i kësaj hardhuce është pak i veçantë.
11. Ky spec ka një vorbull gati perfekt.
12. Ky qenush nuk ka nevojë ta shprehë me fjalë, fjalën: “Të dua”.
13. Është një pemë e vogël që rritet në degën e kësaj peme të madhe.
14. “Llamba ime e lavës më dhuroi sot shenjën e paqes.”
15. Shkuma në këtë pije duket si fytyra e një qeni.
16. “Nëse fokusoheni do shikoni një fytyrë.”

Cila është fotoja më e pazakontë që keni realizuar ndonjëherë? Mund të na e tregoni në komente?


TË NGJASHME