HomeModa

16 rregulla të njohura të modës që janë shumë të vjetruara për t’u ndjekur

Thënia: “Rregullat ekzistojnë për t’u thyer” – është jashtëzakonisht e vërtetë për modën. Sot, nuk është më e mundur të ndjekim rregullat e stilit që na u futën nga nënat dhe gjyshet tona. Është koha të rishikoni këtë koncept të vjetëruar – disa gjëra duhet të harrohen plotësisht dhe të tjerët duhet të azhurnohen paksa.

Ne jemi shumë të përpiktë në lidhje me trendet e modës, kështu që kemi zbuluar se cilat rregulla stili janë vjetëruar dhe ekzistojnë vetëm për të shkatërruar pamjen e njerëzve që vazhdojnë t’i ndjekin ato.

1.Gjoksi i vogël duhet të fshihet ose të rritet vizualisht.

2. Nuk është e nevojshme të vendosni një rrip kur vishni xhinse ose pantallona.

3. Jo gjithmonë veshja duhet të ketë të njëjtën ngjyrë me çantën apo sendet e tjera shoqëruese.

4. Ju nuk mund të përzieni printimet e ndryshme në veshje.

5. Xhins nuk shkon mirë me xhinsin.

6. Ju duhet të fshihni të brendshmet.

7. Rrobat e bardha janë vetëm për verë.

8. Ju nuk mund të mbani kapele në ambiente të mbyllura.

9. Veshja e rrobave me shkëlqim gjatë ditës nuk është zgjedhja e duhur.

10. Vija horizontale ju bëjnë të dukeni më të mëdhenj.

11. Buzëkuqi i kuq është vetëm për mbrëmjen.

12. Këpucët me ngjyra të lehta nuk mund të vishen me geta të zeza.

13. Takat e larta nuk duken mirë tek gratë e gjata.

14. Veshja njëngjyrëshe duhet të thyhet gjithmonë me një ngjyrë tjetër.

15. Shamitë janë vetëm për gratë e moshuara.

16. Kominoshet janë të modës së vjetër.


TË NGJASHME