HomeModa

16 truke të modës që përdorin vetëm femrat franceze

E gjithë bota është magjepsur nga gratë franceze dhe stili i tyre shpesh përshkruhet me shprehjen “je ne sais quoi”. Ajo përkthehet fjalë për fjalë “Unë nuk e di se çfarë”. 

Bëhet fjalë për sharmin e dukshëm që i bën zonjat franceze të veçanta. Por gjithashtu, gratë franceze mendojnë se është një sjellje e keqe të kalojnë shumë kohë para pasqyrës, ato vlerësojnë pamjet paksa të çrregullta dhe i lejojnë vetes të kenë manikyr të vjetër.

Prandaj duam të ndajmë tiparet kryesore të stilit të tyre lokal.

1. Një çantë duhet të jetë e vogël
2. Asnjëherë nuk ka shumë teprim me veshjet e ngushta
3. Gratë franceze shpesh kombinojnë rroba që duket se janë nga botë të ndryshme. 
4. Ato futen nën xhupat e tyre
5. Ato marrin hua më shumë sesa një këmishë të bardhë nga meshkujt.
6. Ato i duan vijat.
7. Pak ar në vend të shumë bizhuterive të lira
8. Orë për meshkuj në vend të orave për femra
9. Gratë franceze e duan kombinimin e teksturave të ndryshme
10. Ato i duan ngjyrat e thjeshta dhe rrobat që përputhen
11. Ato e duan veshjen si ikona të famshme të stilit
12. Sendet e kamoshit janë më të mirat
13. Ato nuk tregojnë shumë nga trupat e tyre
14. Gratë franceze përdorin vetëm buzëkuq
15. Është më mirë të mos vishni çorape me ngjyrë lëkure
16. Bukuria duhet të jetë e natyrshme

Gratë franceze duan të duken pak të çrregullta! Vetëm shikoni flokët!

Dhe edhe pse Franca nuk është një vend shumë i nxehtë, gratë atje shmangin rrezet e diellit. Dhe kur dalin jashtë, ato gjithmonë përdorin kremërat mbrojtës.


TË NGJASHME