HomeLifestyle

17 mënyra si të shërbeni ushqimin më mirë se në restorant

Të gjithë e dinë që përshtypja e një pjate ndikohet jo vetëm nga shija e saj, por edhe nga pamja e saj, pjata në të cilën është vendosur dhe atmosfera në të cilën shërbehet.

Por jo të gjithë janë të gatshëm të dekorojnë pure patatesh me karota të copëtuara artistikisht. Sidoqoftë, është gjithmonë e mundur të përdorni kreativitet në kuzhinë dhe të mos mbivlerësoni veten. 

Një mënyrë tjetër është të vendosni sallatën në një gotë ose të bëni një mëngjes simetrik për 2 persona, kështu që do të hani një vakt që do t’ju kujtojë një restorant të vërtetë.

Ne kemi një qasje krijuese ndaj gjithçkaje në mënyrë që mëngjeset, drekat dhe darkat tona të mos jenë kurrë të mërzitshme. Ne ju nxisim të përmbushni gjithashtu fantazitë tuaja në kuzhinë dhe këtu është një përmbledhje e fotografive që do ju sjellin shumë frymëzim. 

1. Mund të mos përdorni pjata për servirjen e ushqimeve nëse keni shumë të ftuar dhe kjo është një mënyrë më e mirë!
2. Provoni një teknikë të pazakontë shërbimi – vendosni sallatën në një gotë.
3. Ose shërbejeni tiramisunë në gota.
4. Bëni një mëngjes të njëjtë për veten dhe të dashurin tuaj.
5. Dekoroni vaktet tuaja – ja një mënyrë si të dekoroni supën!
6. Bëni forma me anë të bukës për të krijuar dekore të veçanta të sallatës.
7. Si ta bëni fëmijën tuaj të mos i bëjë naze brokolit? 
8. Pancakes rosë
9. Macet janë të përshtatshme në çdo kohë, kudo edhe në ushqime!
10. Mund të vendosni gjithçka, nga mjalti me banane deri te salmoni i tymosur me ricotta në bruschetta (bukë e thekur italiane). Është mëngjesi perfekt!
11. Edhe një pjatë e thjeshtë mund të shërbehet në mënyrë të habitshme.
12. Krijoni një art të ngrënshëm – si këmbët e pulës të pjekura me rrush dhe portokall.
13. Pjatat speciale për shërbimin e ushqimit janë gjithashtu të rëndësishme. Këtu janë disa patate të skuqura dhe salca në një pjatë rrotulluese.
14. Ju mund të kombinoni snacks sipas ngjyrës.
15. Dhe këtu është një anije me meze në një martesë Viking.
16. Mundohuni të gjeni me ushqime të veçanta, si për shembull një vezë me dy të verdha!
17. Gjëja më e rëndësishme në një tryezë është një shoqëri e mirë!

TË NGJASHME