HomePolitikë

17 përfaqësues që krijojnë opozitën e re në Parlament

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ditën e nesërme do t’ju japë mandatin tre deputetëve të rinj nga lista e LSI-së.

Deputetët që priten të marrin mandatin nesër janë Ralf Gjoni, Nimet Musai dhe Enada Koçiraj. Ndërsa pas marrjes së mandatit, deputetët do të betohen të enjten në parlament duke iu shtuar kështu listës së 14 deputetëve të rinj duke shkuar 17 në total.

Deputetët e opozitës së re:
Elda Hoti
Erdiola Braha
Edlira Hyseni
Lefter Maliqi
Majlinda Halilaj
Alban Zeneli
Ligoraq Karamelo
Ylli Shehu
Enver Roshi
Aurora Mara
Edmond Rrushaj
Ralf Gjoni
Nimet Musai
Enada Koçiraj

dhe deputetët që refuzuan mandatin:
Rudina Hajdari
Myslim Murrizi
Lefter Koka


TË NGJASHME