HomeTeknologji

18 raste kur Photoshop të kthen në një të kaluar nostalgjike (FOTO)

Fotografitë janë mënyra më e mirë për të kapur një moment të rëndësishëm, si dhe për të lënë një kujtim të qëndrueshëm të një kohe që do të ndryshojë dhe përfundimisht do të zhduket në një moment. 

Problemi është se këto imazhe humbin ngjyrën e tyre, prishen ose thjesht veniten me kalimin e kohës. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz shkojnë në Reddit dhe kërkojnë ndihmë nga përdoruesit e tjerë për të rikuperuar kujtimet e tyre më të shenjta. Redditors të tjerë kthehen përsëri me foto të kolorizuara dhe të gjithë duken të mahnitshme.

Ne duam të zbulojmë xhevahire të fshehura në mediat sociale dhe, akoma më mirë, t’i ndajmë ato me ju. Kjo është arsyeja pse ne vendosëm të zgjedhim disa nga fotografitë më të ‘retushuara’ që përfunduan duke qenë vepra të vërteta arti.

 Shikoni kërkesat e këtyre përdoruesve dhe rezultatet. Është e mahnitshme se sa të aftë mund të jenë disa njerëz dhe si përdoren mediat sociale për një kauzë kaq fisnike.

Është mjaft emocionuese të shohësh këto kujtime të rikuperuara. 


TË NGJASHME