HomeTeknologji

18 shpikje fantastike për ta bërë jetën e prindërve më të rehatshme

Designers janë një bandë krijuese e njerëzve. Ata vazhdimisht vijnë me ide gjithnjë e më të zgjuara për të ndihmuar prindërit të bëjnë më të lehtë dhe argëtues rritjen e fëmijëve të tyre.

Këtu janë 18 shpikje fantastike të kohëve të fundit që janë krijuar posaçërisht për të kapërcyer probleme të caktuara me të cilat përballen shumë herë nënat dhe baballarët. 

Biberoni me termometër për matjen e temperaturës së fëmijës suaj.

Lugë me një enë të veçantë ushqimi.

Një banjë e veçantë për fëmijë.

Një krevat fëmijësh i ndashëm.

Një skaner personal me ultratinguj i cili lidhet telefonin tuaj.

Biberoni vetë-mbyllës: Mbyllet automatikisht kur bie.

Një bartës fëmijësh që i mban të dy prindërit dhe foshnjat ngrohtë.

Bibiron që ju lejon të fshihni ilaçin.

Koka e dushit të një fëmije.

Tualete për fëmijë.

Biçikletë për prindërit dhe fëmijët.

Një tapet i veçantë që mund të përdorni kur i bëni banjë fëmijës tuaj.

Një mbajtëse biberoni e cila ngjitet në karrocën e fëmijës.

Një mbulesë që devijon nxehtësinë.

Një mbajtëse pelenash që mund ta varni në krevatin e fëmijës suaj.

Një tendë në madhësi të fëmijës suaj për të qëndruar jashtë.

Një kamer për të monitoruar fosnjën tuaj, i lidhur me telefonin tuaj.

Një krevat fëmijësh portabël për përdorim në avionë.


TË NGJASHME