HomeShowbiz

18 të famshëm që duken tamam si prindërit e tyre të famshëm

Jo, nuk po shihni dyfish! Shumë nga të famshmit tuaj të preferuar duken aq të njëjtë si prindërit e tyre të famshëm, saqë është absolutisht e pamundur të mohosh që ata ndajnë të njëjtën ADN. 

Ata janë me fat që të marrin disa nga ato gjenet e bukura të prindërve të tyre dhe janë me të vërtetë aq të mrekullueshëm dhe simpatikë sa prindërit e tyre.

Këta 18 prindër dhe fëmijët e tyre tregon se molla zakonisht nuk bie shumë larg pemës. Ngjashmëria është thjesht e çuditshme!

Vanessa Paradis dhe Lily-Rose Melody Depp

Kim Basinger dhe Ireland Baldwin

James McCartney dhe Paul McCartney

Jennifer Lopez, Emme dhe Max Anthony

Tom Hanks dhe Colin Hanks

Michael Douglas dhe Kirk Douglas

Lisa Marie Presley dhe Elvis Presley

Ava Phillippe dhe Reese Witherspoon

Kate Hudson dhe Goldie Hawn

Rafferty Law dhe Jude Law

Tom Cruise dhe Mary Lee Pfeiffer

Jane Carrey dhe Jim Carrey

Bob Marley dhe Ziggy Marley

Scarlett Johansson dhe Melanie Sloan

Dakota Johnson dhe Melanie Griffith

Flynn Bloom dhe Orlando Bloom

Leonardo DiCaprio dhe Irmelin DiCaprio

Marcheline Bertrand dhe Angelina Jolie


TË NGJASHME