HomeSociale

2.5 tonë drogë drejt Italisë, jepet dënimi për doganierët

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë vendimin për doganierët e akuzuar se lejuan kalimin e 2.5 tonëve kanabis.

Aurel Lazaj u dënua me 2 vite burg, pasi bashkëpunoi me drejtësinë, Euron Hoti u dënua me 15 vite burg, Malton Lleshi me 13 vite burg,  Gëzim Dervishi, Agron Kapllani dhe Mikail Lila u dënuan me nga 2 vite burg.

Ndërsa Altin Katundi u shpall i pafajshëm nga Gjykata e Krimeve të Rënda.


TË NGJASHME