HomeShowbiz

2 Ton me pushime në Amsterdam

Rutina e përditshme dhe angazhimet e shumta po ndikojnë që shumë këngëtarë, të jenë më shumë jashtë vendit, se sa në shtëpitë e tyre.

E natyrisht kjo bënë që atë të jenë në fokus, duke shfaqur postime nga më të ndryshme.

Njëri ndër ta është edhe reperi i njohur, 2 Ton, nga Ferizaji, të cilin e kemi mjaft aktiv në rrjetet sociale.

Së fundmi, ai publikoi një foto, në njërën nga kafet e Amsterdamit.

Ai përmes këtij imazhi, shihet se është në humor mjaft të mirë, ku shpërndan edhe energjji pozitive , dhe njëkohësisht duke shkruar edhe me pak fjalë.

“Të keni një dite të mrekullueshme, pozitive, dhe te bukur”, ishte mbishkrimi i tij.


TË NGJASHME