HomeShowbiz

20 fotografitë më të mira të Meghan Markle të fshira nga Instagram (FOTO)

Llogaria dhe fotot e Meghan Markle në Instagram u fshinë menjëherë pasi lidhja e saj me Princin Harry u bë më serioze. Kjo ka kuptim; ajo u martua në familjen mbretërore dhe dihet që ata portretizojnë një imazh të caktuar publik.

Sidoqoftë, një burim nga pallati mbretëror raportoi: “Znj. Markle është mirënjohëse për të gjithë ata që kanë ndjekur llogaritë e saj në rrjetet sociale gjatë këtyre viteve. Sidoqoftë, pasi ajo nuk i ka përdorur këto llogari për ca kohë, ajo ka marrë vendimin për t’i mbyllur ato”.

Cilado qoftë arsyeja, interneti është përgjithmonë. Kështu që, këtu janë disa nga fotot e fshira të Meghan Markle në Instagram që ne besojmë se janë të bukura ose të rëndësishme për arsye të ndryshme.


TË NGJASHME