HomeTeknologji

20 ilustrime që tregojnë anën tjetër të botës moderne

Çdo vit, njerëzimi shpik diçka të re. Përparimi nuk ndalet kurrë. Sidoqoftë, nëse vështroni nga afër, do të shihni se ka shumë probleme urgjente dhe sasia e tyre rritet dita ditës.

Ne krijuam një koleksion me ilustrime që mund të shpjegojnë se çfarë nuk shkon me njerëzimin.

Mos shqeteso
Ushqimi
Një karrocë
Shëndeti
Liria në mediat sociale
Fëmijët dhe prindërit
Vjeshtë e ashpër gri
Koha e familjes
Mbretëria e gardheve
Koncepti i bukurisë
Moda
Gjatë një shëtitje
Si mikroskop
Gezuar Shen Valentinin!
Divorci i të pasurve
Kush drejton kë?
Dashuria – kur truri bën pushim
Brexit
Kopsht perfekt

A jeni dakord me artistët? Cili ilustrim ju ka pëlqyer më shumë nga të gjithë?


TË NGJASHME