HomeModa

20 kombinimet më të mira të ngjyrave për dhomën tuaj të gjumit

Zgjedhja e kombinimeve më të mira të ngjyrave është gjëja e parë me të cilën duhet të merreni kur bëhet fjalë për ridizajnimin e dhomës ose banesës suaj. 

Është e rëndësishme të siguroheni që keni gjetur kombinimin e duhur që do ta bëjë vendin tuaj të duket elegant, modern dhe harmonik.

Ne kemi gjetur disa këshilla të vlefshme se si të zgjidhni modelin ideal të ngjyrave për dhomën tuaj të gjumit. Sapo të zgjidhni ngjyrat e duhura për ju, shanset janë që të përfundoni duke kaluar shumë më shumë kohë atje!

Turquoise(bruz) dhe jeshile

Jargavan dhe gri

E kuqe dhe blu

Bezhë dhe Turquoise(bruz)

E gjelbër dhe rozë

Mustardë dhe qershi

Portokalli dhe kafe

Mustardë e verdhë, e kuqe dhe blu

Vjollcë dhe blu

E bardhë, e zezë dhe blu

Koral dhe bezhë

Gri dhe ngjyrë ari

Turquoise(bruz) dhe kafe

Pjeshkë dhe jeshile

E gjelbër dhe koral

Bruz i errët dhe ngjyrë ari

E bardhë, portokalli dhe e zezë

Portokalli dhe blu

Blu e errët dhe të kuqe

Lemon dhe gri


TË NGJASHME