HomeTeknologji

20 reklama të zgjuara, të cilat duhet t’i shikoni dy herë

Ekspertët e reklamave shpesh thonë se reklamat më efektive kanë një efekt që ta jep menjëherë në zemër, dhe jo në kokën tuaj, dhe kjo është e rëndësishme kur bëhet fjalë për reklamim në vende publike që shihen nga shumë njerëz në çdo kohë. 

Në këtë artikull, ne ju tregojmë 20 nga reklamat më të zgjuara që do të duhet t’i shikoni dy herë.

BIC
Honda Fit
Gjalpi Floralp
 Çaj bio Bigelow
Reklamat sociale në Korenë e Jugut
Kjo është mënyra se si Kleenex tërheq vëmendjen tuaj

Gotat e birrës  në Oktoberfest 

Imodium
Një tabelë njoftuese për një studio yoga
 Makaronat Mondo
“Kill Bill 2” 
Nga Shoqata Amerikane e Aftësisë së Kufizuar
“Ant-Man”
Nga palestra Powerhouse
Shërbimet që ofrojnë
Një reklamë për një restorant “Oldtimer”
“Vakum Miele”
 Pastë dhëmbësh Colgate
“Belt-up”
Wonderbra

TË NGJASHME