HomeShowbiz

22 të famshëm që me sa duket kanë harruar të plaken

Kthehu në 1999, Star Wars: Episode I  me protagoniste 18 vjeçaren e mrekullueshme Natalie Portman e cila u la e lirë. Por aktorja ende duket sikur ka luajtur në film vetëm dje – pothuajse sikur të ketë pasur aftësinë të ruante rininë e saj. Por siç rezulton, ka të paktën 22 njerëz të famshëm që duket se nuk e kuptojnë konceptin e plakjes.

Për ta vërtetuar këtë, ne krahasuam me 10+ vjet diferencë në paraqitjen e këtyre personave të famshëm dhe rezultatet na lanë pa fjalë. 


TË NGJASHME