HomeShowbiz

23 aktorë fëmijë nga filmat horror që nuk do t’i njihni sot

Filmat horror që shfaqin fëmijë janë ndër filmat më të frikshëm, por edhe me fitimin më të madh.

Ne kemi bërë një listë të filmave horror me protagonistë fëmijët dhe e vetmja gjë që duhet të bëni është të shikoni se sa shumë ata kanë ndryshuar sot që janë rritur.

23. John Franklin: Children of the Corn, Fëmijët e Misrit, 1984

22. Lindsey Haun:Village of the Damned, Fshati i Damnetve, 1995

21. Daveigh Chase: The ring, Unaza, 2002

20. Linda Blair: The Exorcist, 1973

19. Jodelle Ferland: Silent Hill, 2006

18. Emily Browning: Ghost Ship, 2002

17. Isabelle Fuhrman: Orphan, Jetim, 2009

16. Miko Hughes: Pet Sematary, 1989

15. Sissy Spacek: Carrie, 1976

14. Ivana Baquero: Pan’s Labyrinth, Labirinti i Panit, 2006

13. Kirsten Dunst: Interview with the Vampire, Intervistë me Vampirin, 1994

12. AnnaSophia Robb: The Reaping, Korrja, 2007

11. Seamus Davey-Fitzpatrick: The Omen, Omenët , 2006

10. Cody Dorkin: Village of the damned, Fshati i të Dënuarve, 1995

9. Louise dhe Lisa Burns: The Shining, 1980

8. Dakota Fanning: Hide and Seek, Fshihu dhe Kërko, 2005

7. Roger Príncep: The Orphanage, Shtëpia e Fëmijës, 2007

6. Saoirse Ronan: Lovely Bones, Kockat e Bukura, 2009

5. Christina Ricci: The Addams Family, Familja Addams, 1991

4. Chloë Grace Moretz: The Amityville Horros, Tmerri i Amityville, 2005

3. Alex Vincent: Child’s Play, Lojë e fëmijëve , 1988

2. Junio ??Valverde: The Devil’s Backbone, 2001

1. Johnny Depp: A Nightmare on Elm Street, Një makth në Elm Street, 1984


TË NGJASHME