HomeLifestyle

28 Qershor, dita Ndërkombëtare e Piercing

Piercing është një aksesor kaq shumë i pëlqyer nga grup mosha të ndryshme dhe pikërisht sot, më 28 qershor, festohet dita e Piercing Body.

Dita Ndërkombëtare e Piercing

Dita Ndërkombëtare e Piercing Body është vërejtur më 28 qershor të çdo viti. Dita Ndërkombëtare e Piercing Body feston ditëlindjen e Jim Ward, njeriu i cili është i njohur për risitë që ai solli në industrinë e shpimit të trupit.

Ishtë një ditë për të qenë mirënjohës për punën e tij në mënyrë që të mund ta kemi trupin tonë të shpuar gjatë kësaj kohe. Kjo ditë edukon dhe përhap vetëdijen për kulturën që lidhet me shpimin e trupit dhe gjithashtu masat që duhen ndjekur për një piercing të sigurt.

Kjo ditë festohet nga shumë njerëz nga e gjithë bota, të cilët mbartin piercing në trupin e tyre. Ky lloj modifikimesh të trupit bëhet për shumë arsye si vetë-shprehja, unike, vetë-dekorimi, moda, vlera e shokut, tradita fetare, etj., Njerëzit e kanë ndjekur këtë traditë me shekuj.

Siç dhe e përmendëm më sipër dita Ndërkombëtare e Piercing Body është vërejtur në ditëlindjen e Jim Ward. Ai themeloi studion e parë në botë pikërisht në Kaliforni. Sidoqoftë, kjo ditë u incizua nga një prej mikeshave të Ward në një mënyrë për të kujtuar arritjet e tij në edukimin e teknikës së ndryshme të shpimit dhe formulimin e standardeve të sigurisë brenda industrisë.

Njerëzit modernë ende përdorin mësimet e tij. Jim Ward quhet gjithashtu si babai i piercing moderne. Ai ishte gjithashtu një person me ndikim për lëvizjen e re të modifikimit të trupit. Ai ishte i popullarizuar për prezantimin e stilit të shpimit të barbellit në SHBA, që është stili i brendshëm i filetimit të tyre.

Dita e Fëmijëve të Amerikës

Dita e Fëmijëve të Amerikës është vërejtur gjithmonë çdo vit në të Dielën e katërt të Qershorit.

“Jeta, Liria dhe ndjekja e lumturisë”, “Katër rezultate dhe shtatë vjet më parë”, “Unë kam një ëndërr” dhe “E vetmja gjë nga të cilën duhet të kemi frikë është vetë frika” – këto janë disa nga frazat më të dukshme në historinë amerikane. Kur i dëgjuam për herë të parë dhe mësuam për ato që do të thoshin? Dita e Fëmijëve të Amerikës është e përkushtuar për të ndihmuar fëmijët amerikanë të njohin trashëgiminë e tyre dhe rëndësinë e fjalëve ashtu si këto, dhe për t’i mësuar ata rreth historisë dhe vlerave amerikane. Ajo u fillua nga Judith Natale e Ndërgjegjësimit të Fëmijëve dhe Familjeve Kombëtare të Amerikës * USA, në fund të viteve 1990, si pjesë e Muajit të Ndërgjegjësimit të Fëmijëve.

Universal Children's Day

TË NGJASHME