HomeModa

3 trendet e flokëve që nuk do iu lodhin këtë verë

Flokët, veçanërisht ata të gjatë duan shumë kohë të merresh dhe për të hequr të gjithë atë mundimin e drejtimit apo krehjes së tyre.

Tani që është vapë, duam vetëm zgjidhje të thjeshta dhe thjesht përton të merresh dhe me flokët e tu.

Aty ku fashionistat na tregojnë trendet më të fundit që do të përqafojnë të gjitha emrat së shpejt,këto janë 3 modele flokësh që do të shihni në përditshmërinë.

Flokët e lidhur me shall

Shalli është një aksesor mjaft elegant dhe ndonëse një model i thjesht, në pamje të parë duket sikur je munduar!

Topuzi i ulët

E dimë që është një model mjaft minimalist, por nëse vajzat në Paris e përdorin përse ne jo! Por bëni kujdes, duhet të jetë ai poshtë sa të prekë qafën!

Flokët e valëzuar

Çfarë do të ishte vera pa valët e detit dhe ato të flokëve? Për ne, mjafton të flini me flokë të lagur dhe në mëngjes do të shihni flokët me volum që dëshironi!


TË NGJASHME