HomeLifestyle

4 gjërat që ndoshta nuk mundeni ti bëni

Ato çfarë mund të bëjnë të rinjtë me trupat e tyre mund të duken pak të çuditëshme. Ata mund të bëjnë gjëra me trupat e tyre që ju ndoshta nuk mund t’i bëni. Ato mund të jenë ose mbresëlënëse, zbavitëse ose qesharake. Fatmirësisht, të gjithë ne nuk kemi nevojë të kemi një defekt gjenetik ose një fëmijëri të keqe për të mësuar disa nga këto aftësi të çuditshme. Disa nga ne njerëzit e rregullt janë të bekuar me aftësinë për të bërë gjëra të mahnitshme me trupat e tyre që sigurisht se tërheqin vëmendje. Le të hedhim një sy në disa nga gjërat që ndoshta nuk mund t’i bësh. Lajmi i mirë është, se shumica prej tyre janë plotësisht të padobishme.

1. Të prekni bërrylën tuaj me gjuh

A e keni provuar ta prekni bërrylin tuaj me gjuh? Me sa duket disa njerëz mund ta bëjnë këtë. Do ta dini menjëherë nëse njëri nga miqtë tuaj është pjesë e këtij grupi të përzgjedhur, pasi të rinjtë janë goxha të dhënë pas trukeve të çuditshme të trupit.

top-10-things-you-probably-cant-do-01

2. Të gudulisësh veten

Njerëzit nuk mund të gudulisin veten. Nënndërgjegjja jonë mund të parashikojë se si do të ndjehen lëvizjet dhe prekjet tona. Nëse dikush tjetër do të na gudulis ne do të fillojmë të ndjejmë, por ka dhe nga ata persona që nuk përjetojnë asnjë lloj ndjesie.

top-10-things-you-probably-cant-do-03

3. Bëni gjëra të çuditshme me gjuhën tuaj

Kjo është një nga gjërat më të zakonshme. Ka disa njerëz që bëjnë forma të ndryshme të gjuhës duke e kapërdir atë, e ndërsa disa të tjerë smund të bëjnë asnjë forëm të vetme.

top-10-things-you-probably-cant-do-04

4. Të prekësh hundën me gjuh

Të prekësh hundën me gjuhë është një lojë paksa zbavitëse. Fëmijët e praktikojnë këtë veprim dhe pjesa më e madhe e tyre ja dalin më së miri.

top-10-things-you-probably-cant-do-09


TË NGJASHME