HomeUdhëtime

4 gjërat që nuk duhet të bëni në Paris

Ka disa gjëra që duhet dhe nuk duhet t’i bëni në disa qytete. Kjo gjë vlen edhe për qytetin e dashurisë, Parisin.

1.Mos e kaloni ditën duke pritur në radhë për të hyr në muzeun e Luvrit.

Vizitoni muze më pak të njohur.

2.Mos blini në Champs-Elysees, çmimet janë shumë të shtrenjta.

 Ndiqni gjurmët e vendasve.

3.Mos rezervoni hotel.

Rezervoni një apartament super të mobiluar.

4.Mos kërkoni atmosferën Bohemiane në La Rive Gauche, kjo zonë është plotë me turistë.

Gjeni Parisin e vërtetë në Canal Saint-Martin.


TË NGJASHME