HomeUdhëtime

4 mënyra sesi mund të festoni Vitin e Ri

Viti i Ri po afrohet ngadalë dhe tani që pushimet verore kanë mbaruar, është koha të fillojmë të mendojmë për ngjarjet e fundvitit, Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!

Ndërsa Krishtlindja është më e mundshme për një festë familjare, Viti i Ri është një festë të cilën një udhëtim diku është një mënyrë e shkëlqyer për të festuar.

Shumë njerëz po kërkojnë udhëtime të lira për Vitin e Ri ose mund të ëndërrojnë të kalojnë Vitin e Ri në Paris ose në një destinacion tjetër të popullarizuar.

Shihni më poshtë disa ide udhëtimi për festat më të mira të Vitit të Ri në botë 2020, dhe na tregoni për tuajën:

1- Vende të lira për të shkuar në Evropë.

Shihni rreth Varshavës, kryeqytetit të Polonisë. Vendi në përgjithësi është një nga më të mirat në Europë.

Dhe, me shumë hotele, është një destinacion biznesi. Do të thotë që çmimet e strehimit janë më të lira në fundjavë dhe festa sesa në ditët e punës.

2- Disneyland.

Ata janë të njohur për të ofruar spektakle të mrekullueshme, dhe duke u hapur në zemër të dimrit mund të përbëjnë një pamje jashtëzakonisht të bukur, nëse bora është në lojë.

Nëse jo, dekoratat janë ende atje, dhe paradën e famshme të Disney është një kënaqësi për fëmijët dhe çiftet e reja.

Ka ngjarje të mrekullueshme për familjet, por gjithashtu është një nga idetë e mira të viteve të para për çiftet.

3 – Vitit i Ri në male.

Dimri i hemisferës veriore do të thotë kohë të mahnitshme duke qëndruar në male për Vitin e Ri, pasi të jetë hapur edhe sezoni i skive.

Shumica e vendpushimeve të skive organizojnë ngjarje për ndryshimin e vitit, si p.sh. një zbritje pishtarësh nga instruktorët e skive.

Duket si një gjarpër zjarri që zbret në mal, dhe është diçka që çdo njeri që dashuron malet duhet ta shohë të paktën një herë!

4- Festimi i Vitit të Ri pranë familjes.

Nuk është gjithmonë e nevojshme të shkojmë larg për të shijuar fundin e vitit … shumë ngjarje organizohen kudo.

Rezervimi i një hoteli të madh aty pranë, dhe shijimi i partisë që ata organizojnë është gjithashtu një mënyrë për t’u ndjerë në një vend tjetër, duke mos shkuar shumë larg dhe duke mos shpenzuar shumë.

Qëndrimi afër shtëpisë për festimin është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të shmangur kulmin e udhëtimeve të stinëve dhe Janari është një kohë e mrekullueshme për të udhëtuar dhe për të shijuar çmime të lira.


TË NGJASHME