HomeLifestyle

4 pika perfekte për të aplikuar parfum dhe 4 pika që nuk duhet aplikuar

Aroma e parfumeve që zgjedhim të përdorim mund të japin një deklaratë. Por që ajo aromë e fuqishme të zgjasë, duhet të synoni pika specifike dhe të shmangni ato që mund të irritojnë lëkurën tuaj. Edhe nëse i aplikoni në pika të ndryshme nga pikat e pulsit, mund të arrini rezultate të mrekullueshme.

Më posht do t’ju tregojmë se ku duhet të aplikoni parfumin tuaj të preferuar.

1.Spërkatni pas gjunjëve!

Mund të duket pak e ndërlikuar të aplikosh në fillim, por spërkatja pas gjunjëve është perfekte. Është një pikë pulsi atje që do të bëjë mrekulli. Për rezultate edhe më të mira, përdoreni parfumin menjëherë pasi të keni bërë dush dhe pasi të keni aplikuar locion.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

2.Spërkateni atë midis kofshëve të brendshme!

Ndërsa është disi e rrezikshme të spërkatni parfumet nëpër zonat private, prapëseprapë mund ta bëni këtë mes kofshëve të brendshme. Nxehtësia do të nxisë aromën dhe do të zgjasë tërë ditën. Plus, kur përqafoni dikë, nuk do ta lini aromën tuaj mbi ta.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

3.Spërkateni atë në kraharor!

Nëse rrobat tuaja zbulojnë gjoksin tuaj, ia vlen të aplikoni atje. Mund të mos jetë aq i fortë sa është në kyçet e dorës, por do të rezultojë në një aromë delikate.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

4.Spërkateni në stomakun tuaj!

Përfitoni nga veshja e rrobave që zbulojnë stomakun tuaj. Përdorimi i parfumit atje do t’ju ndihmojë gjatë gjithë natës.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

Zonat ku nuk duhet ta aplikojmë:

1.Mos e spërkatni në sqetull!

Gjëndrat e djersës së sqetullave do të reagojnë me parfumin që mund të shkaktojë një ndjesi djegieje dhe kruajtje. Përveç kësaj, edhe nëse e aplikoni atje, nuk do të keni rezultate të mira.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

2.Mos e spërkatni rreth zonës së bikinit!

Nëse përdorni parfumin tuaj rreth zonës suaj të bikinit, mund të rezultojë në lëkurë të thatë. Përveç kësaj, ato zona mund të acarohen lehtësisht, duke rezultuar në kruajtje dhe inflamacion.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

3.Mos e spërkatni afër syve!

Shmangni spërkatjen e parfumit në zonat përreth syve tuaj. Alkooli dhe parfumet me bazë etilen mund të bëjnë dëme serioze nëse vijnë në kontakt me zona shumë të ndjeshme.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos

4.Mos e spërkatni në duar!

Ndërsa një nga vendet më të njohura për të përdorur parfum është në dore, ju duhet të shmangni aplikimin e saj në duart tuaja. Nëse bie në kontakt me duart tuaja, parfumet me bazë alkooli mund ta bëjnë lëkurën tuaj të thahet, të shkaktojë plasaritje dhe madje edhe të rrjedh gjak.

4 Perfect Spots to Spritz With Perfume and 4 Spots That Are No-Nos


TË NGJASHME