HomePsikologji

4 rregullat e hekurta që Kate dhe William përdorin për të rritur fëmijët

Ndalohet e bërtitura

Një burim i tha “The Sun” se për George, Charlotte dhe Louis “bërtitja është absolutisht e ndaluar, në çdo situatë”. Vetë William dhe Kate kanë adoptuar rregullin që u është imponuar fëmijëve të tyre të mos bërtasin, në mënyrë që të japin një shembull të mirë.

Askush nuk shkon në shtrat i inatosur

Fëmijët inkurajohen të diskutojnë se çfarë i shqetëson ata, por në një mënyrë më konstruktive. Ata shprehin shqetësimet e tyre për lëndët shkollore, një mësim noti, një manovër të komplikuar baleti, një ngjarje të humbur tenisi ose për fëmijët e uritur në reklamat televizive. Rezultati është një bisedë me nënën dhe babain për të gjetur një zgjidhje. Dhe nëse dikush nuk i bindet, ekziston “divani i bisedës” ku George, Charlotte dhe Louis janë dërguar të reflektojnë për gabimet e tyre.

Të dy prindërit gjithmonë përpiqen të jenë të bashkuar në zgjedhjet para fëmijëve të tyre.

Asnjëherë nuk ndodh që njëri prind të thotë jo dhe tjetri të thotë po, ata janë një front i bashkuar në vendimet që duhen marrë. Por ata gjithmonë sigurohen që të rregullojnë ndonjë problem, në mënyrë që askush të mos shkojë në shtrat i zemëruar. Kjo, sipas burimit, është sekreti i tyre për një familje të lumtur.

Televizioni shikohet vetëm pas çajit

Që nga fillimi i izolimit Cambridge ndenjën në shtëpinë e tyre në Norfolk, Amner Hall, ku familja ka gjetur një rutinë të re – e cila planifikon të shikojë televizion, por vetëm pasi fëmijët të kenë pirë çaj. Televizioni nuk është asnjëherë gjatë gjithë ditës dhe programet duhet të aprovohen nga prindërit.

Burimi: The Sun


TË NGJASHME