HomeModa

5 bluzat më “in” të verës që po i shohim kudo në Instagram

As më shumë e as më pak se 5!

Po, po! Sot do t’ju tregojmë 5 bluzat më në modë të verës që i ka çdo fashionista dhe që duhet t’i kemi edhe ne me patjetër nëse vërtet duam të dukemi me stil dhe këndshëm!

Mund të themi se kjo është koha për t’u dukur dhe për t’u vënë re, ndaj harrojini ato bluzat e thjeshta prej pambuku!

Këtë verë kemi tylin, mëngët e fryra, lule me shumicë dhe dizajne nga më tërheqëset në modë, ndaj bëjini “sytë pesë” për këto modele të mrekullueshme që do të shihni më poshtë:

Bluzat tyl

Bluzat me jakë katrore

Bluzat me mëngë të fryra

Bluza e bardhë me lidhje para

Bluzat me dizajn lulesh


TË NGJASHME