HomeLifestyle

5 ide dhuratash për të dashuruarit pas kafesë

A po përpiqeni të kuptoni se cilat do të ishte dhurata ideale për miqtë tuaj të apasionuar pas kafesë? Lexoni këtë artikull për të mësuar në lidhje me dhuratat më të mira që duhen parë atje.

Mbi 150 milion amerikanë e dashurojnë kafen. Nëse jeni një nga njerëzit që e duan kafen, ka të ngjarë të keni shumë miq të ngjashëm me ju.

Kur vijnë ditëlindjet dhe Krishtlindjet, ju viheni në kërkim pë dhuratën ideale për adhuruesit e kafesë. Nëse jeni në mëdyshje dhe nuk jeni të sigurt se çfarë duhet të blini, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.

Vazhdoni ta lexoni këtë artikull për të mësuar më shumë në lidhje me dhuratat më të mira për të apasionuarit e kafesë.

1. Makineri Ekspresi

Makineritë e ekspresit janë të domosdoshme për të dashuruarit pas kafesë. Shikoni për produkte me cilësi si makineritë ekspres Saeco, në mënyrë që t’i jepni diçka që do tu pëlqejë.

Ju mund ta ndihmoni mikun tuaj të kursejë para për të dalë për ekspres, sepse ata do të kenë makinerinë e duhur në shtëpinë e tyre.

Metal espresso coffee machine, for powder coffee and ESE pod with ...

2. Abonim i kafëse

Është e qartë se ndonjëherë shija e kafes na bëhet rutinë dhe kemi nevojë të provojmë disa lloje të tjerash, këtë mund ta arrijmë duke u abonuar në një kompani kafesh.

Blerja e një abonim kafeje mund të ndihmojë ë provojnë lloje të ndryshme kafeje specialiteti dhe të shohin nëse ka një lloj kafeje tjetër që ata më mirë do të pinin.

Handpicked Coffee Subscription Boxes : Bean Box

3. Turet e udhëtimit

Marrja e kafesë në një tur udhëtimi mundë të jetë zgjedhja e duhur.
Gjeni një paketim kafeje që nuk derdhet lehtë. Gjëja më e keqe që mund të ndodhë është të jeni në rrugën e një takimi dhe të keni derdhje kafeje mbi ju. Gjeni një që do ta mbajë kafen të ftohtë ose të nxehtë për të paktën dy orë.

Freddo Cappuccino anyone! : espresso

4. Kafja me qumësht ose bustin

Pothuajse çdo i apasionuar pas kafesë pëlqen të shtojë bustin ose qumësht në kafenë e tyre. Një aromë qumështi mund t’i japë kafesë aftësi shtesë që i nevojitet.

Kafeja natyrale me qumësht përfiton dhe dëmton. Përfitimet dhe ...

5. Kafja kokërr

Nëse miku juaj e pëlqen kafen e pjekur atëherë ju duhet një tavë qeramike për ta pjekur. Çdo mënyrë tjetër e pjekjes mund të jetë problematike dhe e çrregullt nëse nuk dini se si ta piqni.

F.Xh – Faqe 164

Të blesh dhurata për të apasionuarit pas kafesë

Tani dini më shumë rreth blerjes së dhuratave për adhuruesit e kafesë. Ju keni disa ide të shkëlqyera dhe mund të siguroheni që miqtë tuaj të marrin gjërat që do t’i bëjnë ata të ndjehen të vlerësuar.

Radio Urban FM

TË NGJASHME