HomeTeknologji

5 këshilla për ta ruajtur baterinë e telefonit

Java e madhe e ruajtjes së energjisë në telefonin tuaj erdhi dhe për ti ndihmuar përdoruesve të telefonave të zgjuar që perballen me vështirësit e sajë, ne kemi për ju këshilla që ju dihmojnë rreth kësaj situate, raporton “Daily Star”.

Java e madhe e ruajtjes së energjisë në telefonin tuaj do të filloj nga 20 deri më 26 janar 2020,dhe është një kampanjë nacionale e cila ndihmon njerëzit me mbështetjet financiare.

Telefonat e zgjuar po avancohen dita ditës por për fat të keq kohëzgjatja e baterisë ëstë duke u zvogëluar. Rreth 59% e njerëzve të anketuar në YouGov që kohëzgjatja e baterisë në telefonat e zgjuar është shumë me rëndësi.

Por sa e lehtë është që ta mundësojmë kohëzgjatjen e baterisë në telefonin tuaj?

Ekspertët e telefonave tregojnë se si të ruajmë energjinë në telefonit:

  1. Analizoni përdorimin e baterisë
  2. Minimizoni njoftimet
  3. Shkyçu kur është e nevojshme
  4. Rregulloni cilësitë në telefonin tuaj
  5. Aktivizo modalitetin në fuqi të ulët

Është një ndryshim i vogël që bënë një diferencë të madhe.


TË NGJASHME