HomePsikologji

5 këshilla për tu bërë milioner

Milioner. Është një titull që shumë prej nesh do të dëshironin ta kishin. Por, a është me të vërtetë e mundshme?

Besoni apo jo, të bëhesh milioner është një qëllim që mund të arrihet pavarsisht nga shanset.
Nëse ndiqni këto tetë këshilla me vlerë, mundë të bëheni një milioner sa hap e mbyll syt.

1. Hartoni një plan financiar
Një nga arsyet kryesore pse dikush nuk mund të bëhet kurrë milioner është se ata nuk kanë hartuar një plan financiar. Hartimi i një plani financiar ju ndihmon të menaxhoni lekët tuaja. Gjithashtu ju udhëzon në marrjen e vendimeve të duhura në mënyrë që të arrini të gjitha ëndrrat dhe qëllimet tuaja.

Bashkia Tiranë - Si të hartosh një plan biznesi

2. Përqendrohuni në rritjen e të ardhurave tuaja
“Në mjedisin e sotëm ekonomik ju duhet të kurseni paratë tuaj për statusin e milionerit. Menaxhimi i tyre në mënyrën e duhyr do t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja.

5 hapa për të rritur të ardhurat – Revista Psikologji

3. Përfitoni nga interesat
“Mënyra më e mirë për tu bërë milioner është të vendosni fuqinë e interesit në anën tuaj. Ideja eshte që, jepini kohë dhe energji parave tuaja , duke i investuar në mënyre që ato të kthehen të shumëfishuara. Keshtu rrisni shanset per nje vlere neto prej shtate shifrash

Kredia e Mbuluar me Kesh - Banka Kombëtare Tregtare

4. Rritni të ardhurat tuaja.

Pas studimit të shumë të pasurve për pesë vjet, autori Thomas Corley zbuloi se 65 përqind e milionerëve të vetë-bërë që ai e filloi me tre rryma të ardhurash, 45 % kishin 4 rryma dhe 25% kishin 5 ose më shumë rryma. Kjo mund të përfshijë fillimin e një biznesi dytësor, të punoni me kohë të pjesshme, të bëni investime dhe të merrni me qira gjithçka, nga shtëpia juaj tek makina juaj dhe tek sendet shtëpiake.

Mënyrat për të kursyer dhe rritur fondet tuaja. Si të rritni ...

5. Shoqërohuni me milionerë.

“Në shumicën e rasteve, vlera juaj neto pasqyron nivelin e miqve tuaj më të afërt,” shkroi Steve Siebold për Business Insider. Kjo nuk është saktësisht një filozofi e re.

Shoqërimi me njerez që janë më të suksesshëm se ju, mund tju jape ide të reja biznesi.

“Realiteti është,” tha ai, “milionerët mendojnë ndryshe nga klasa e mesme për paratë, dhe ju do të fitoni shumë duke qenë në praninë e tyre.”

Të pasurit janë pasuruar edhe më shumë gjatë vitit të kaluar | TRT ...

TË NGJASHME