HomeModa

5 kombinimet më ‘cool’ të fustanit të tejdukshëm

Nëse veshjet e tejdukshme ju kanë intriguar, por keni qenë të frikësuara për ta marrë këtë hap, atëherë jeni në vendin e duhur.

Nëse ka diçka që kemi mësuar nga stili i rrugës apo të famshmet është se, veshjet e tilla nuk janë gjithmonë të ekzagjeruara dhe janë “chic”.


 

 

Ne do t’ju ndihmojmë me 5 ide sesi të guxoni me fustanet transparente në jetën e përditshme, nga zyra në daljet e darkës.

1.Kombinim për pushimet në plazh

2.Në një festë

3.Për në zyrë

4.Për një paraqitje me shumë stil

5.Gjatë fundjavës

/iconstyle.al


TË NGJASHME