HomeLifestyle

5 mënyra për të thënë “Unë të dua”

Më në fund e gjete, dashurinë e jetës tënde ishte dashuri në shikim të parë, një takim pasionant apo diçka tjetër. A thua se të dua por ju nuk e dini se si ose kur ta bëni atë.

Mos u frikësoni, ka 5 mënyra të sigurta për të thënë se ju dua dhe të krijoj një përshtypje të shkëlqyeshme.

Të dua me një mesazh!

Kur është fjala për të shprehur ndjenjat, jo të gjith kanë guximin ta bëjnë. Para së gjithash, asnjë telefon celular: të thuash që të dua është e rëndësishme dhe duhet të bëhet drejtpërdrejt. A jeni një person i trembur dhe nuk mund t’i thoni ato dy fjalë? Shkruaj “Unë Të Dua” në një shënim elegant dhe hape atë para personit që dashuroni.

Të dua me një këngë!

Në anglisht, italisht, frëngjisht ka tekste po aq poetike sa përshtaten për të thënë që ju dua, dhe për të deklaruar ndjenjat tuaja në mënyrë të mrekullueshme, me klas dhe elegancë. Zgjidhni gjuhën tuaj, shkruani disa rreshta recitojeni, ose këndojeni. Vendosni një listë me këngë që pajton dashurinë dhe mbase kërceni bashkë nën ritmin e muzikës.

Të dua me një shikim!

Për disa, një vështrim është më domethënës se sa një mijë fjalë. Në fakt, asgjë nuk e bën një moment më intensiv: ju jeni një person i tepruar, kjo është një nga karakteristikat tuaja më të dukshme, por kur është fjala për të thënë dy fjalët magjike, domethënë unë ju dua, ju bllokoni veten. Pra, shikojeni atë intensivisht, mbajeni atë dhe plotësoni shikimin e tij ashtu siç nuk keni bërë kurrë deri më tani. Ai me siguri do të kuptojë që ju po i thoni me sytë e tij “Të dua”.

Të dua me një puthje!

Dhe pasi të keni kënduar, shkruar ose shikuar, puthni atë me pasion dhe përcillni gjithë përfshirjen tuaj për të bërë të kuptoni se sa jeni i përfshirë dhe sa dashuri ndjeni. Kush e di, kjo puthje nuk do ta shtyjë takimin tuaj në një fazë pak më të nxehtë.

Të dua me një frazë!

Nëse pas gjithë kësaj rrëmuje mënyrash dhe këshilla se si të them se të dua pa thënë që të dua, e ke bindur veten të marr guxim e të hidhesh në deklaratën e jetës tënde, dije që të mjafton të thuash dy fjalë. UNË TË DUA.


TË NGJASHME