HomeLifestyle

7 gjërat që duhet të dini para se të bëni një tatuazh të bardhë

Tatuazhet me bojë të bardhë u bënë një trend i ri. Por kjo formë e artit të trupit është shumë më delikate në krahasim me tatuazhet me bojë të zezë. Para se të bëni një të tillë është mirë të lexoni disa fakte rreth tyre.

1.Shkoni vetëm tek artistë me përvojë!

Kjo vlen për të gjitha tatuazhet. Por tatuazhet me bojë të bardhë janë shumë më sfiduese për të bërë në mënyrë korrekte. Për shkak të hollimit të shumicës së bojërave të bardha, duhet pak kohë dhe aftësi për të krijuar një tatuazh pikërisht ashtu siç dëshiron klienti. Gjithashtu një artist i mirë do të jetë në gjendje të rekomandojë se çfarë lloj tatuazhi do t’ju përshtatet më së miri.

7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

2.Tatuazhet e bardha nuk duken të mira në çdo ngjyrë të lëkurës!

Ngjyra e lëkurës është faktori përcaktues se sa i dukshëm do të dalë tatuazhi juaj. Nëse lëkura juaj është shumë e zbehtë, ekziston një shans që arti i trupit tuaj nuk do të rezultojë aq mbresëlënës.

7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

3.Tatuazhet e bardha kërkojnë një dizajn të veçantë!

Bojë e bardhë duhet të plotësojë idenë tuaj të tatuazhit sepse jo të gjitha modelet mund të duken bukur me këtë ngjyrë. Për më tepër, sa më e thjeshtë të jetë ideja, aq më shumë i bukur do të duket. Portretet e komplikuara nuk janë një ide e mirë për bojën e bardhë.

7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

4.Tatuazhet e bardha zakonisht nuk e kalojnë provën e kohës!

Të gjitha tatuazhet veniten, dhe pas një numri të caktuar vitesh, ato nuk duken njësoj. Dhe boja e bardhë ka tendencë të ndryshojë ngjyrën e saj më shpejt se bojërat e tjera.

7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

5.Tatuazhet e bardha mund të rrisin sipërfaqen e lëkurës!

Tatuazhet e bardha kanë tendencë ta bëjnë lëkurën tuaj të fryhet pak më shumë sesa tatuazhet e ngjyrave të tjera. Kjo ndodh sepse boja vendoset afër sipërfaqes së lëkurës vetëm për ta bërë ngjyrën më të dukshme. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të gjeni modelin e artistin e duhur për të bërë tatuazhin.

7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

6.Boja e bardhë funksionon më mirë për të nxjerrë në pah se sa të përshkruaj!

Zakonisht, boja e bardhë përdoret për të nënvizuar tatuazhet e tjera sepse mund të ndihmojë në sigurimin e një forme më interesante. Gjithashtu duket mbresëlënëse në kontrast me bojën e zezë.

7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

7.Ju mund të parandaloni që tatuazhi juaj të venitet para kohe!

Meqenëse tatuazhet me bojë të bardhë janë më të ndjeshme, nevojitet kujdes i veçantë për t’i parandaluar ato të zbehen shpejt.

7 Things You Need to Know Before Getting a White Tattoo

Këtu janë disa këshilla që mund të përdorni:

Aplikoni vetëm sasi të vogla locion dhe krem ??pasi të keni larë tatuazhin. Mos aplikoni një shtresë të re mbi një më të vjetër pa e larë më parë sepse mund të shkaktojë flluskë tatuazhesh. Mbroni tatuazhin tuaj nga dielli duke përdorur kremra me SPF.


TË NGJASHME