HomeLifestyle

7 gjërat që meshkujt urrejnë tek femrat

Krahasimi me të tjerë: Burrat urrejnë kur gratë krahasojnë atë me tjetër njeri.

Pazari: Pazari me një vajzë është një prej dënimeve më të rënda për një djalë.

Femrat xheloze: Burrat urrejnë gruan që është xheloze dhe veprojnë çmendur për shkak të saj.

Shumë kohë që të vishen: Të gjithë burrat urrejnë këtë, ata e urrejnë kur gratë vishen për orë të tëra.

Gruaja emocionale: Burrat me të vërtetë urrejnë gratë, që bëhen emocionale në lidhje me absolutisht çdo gjë. Askush nuk është i përsosur, por gruaja që është vazhdimisht në gjendje histerike krijon shqetësim.

Shumë e pavarur: Ndërsa pavarësia është cilësi që burrat admirojnë tek një grua, kur është me tepricë mund të shkaktojë më shumë dëm sesa dobi. Burrat urrejnë gruan e pavarur  sepse ajo nuk pranon asnjë kompliment.

Vënien në praktikë të hobeve: Burrat nuk mund të pranojnë që gratë të vazhdojnë të gëzojnë hobit e tyre, ndërsa janë në një marrëdhënie. Kur ai bëhet pjesë e botës së saj, kjo vë shumë presion mbi të. Ai ndjehet sikur është përgjegjës për lumturinë e saj dhe ndjenjën për ta përmbushur, e cila nuk është e drejtë.


TË NGJASHME