HomeModa

7 kombinime perfekte kur nuk di se çfarë të veshësh

Ok, sapo kemi hyrë në sezonin më të vështirë të vitit.

Në mëngjes është ftohtë, gjatë ditës bëhet një vapë e tmerrshme dhe pasditja sërish bëhet ftohtë.

Po ne të shkretët ç’dohet të veshim lind pyetja?

Për të gjithë ata që vuajnë në këto ditë, po u tregojmë 7 kombinimet ideale që do ju ndihmojnë të kaloni vjeshtën me lezet.

Xhinse të gjëra+ çizme+ xhaketë kamosh

Xhaketë më ngjyra+ xhinse të zbardhura

Fustan i gjerë+ xhaketë lëkure

Kostum i lirshëm+ atlete të bardha

Xhinse të përthyera, të gjera+ xhaketë lëkure e ndritshme

Xhinse+ bluzë e bardhë+ shami të vendosur në qafë

Fustan i gjerë +atlete sporteve


TË NGJASHME