HomeModa

Janë edhe fiksimi juaj?! Ja 7 modelet më IN të atleteve të bardha

Lloji i këpucëve që s’do të na mërziten kurrë janë atletet e bardha. Sado palë të kemi, e dimë që dollapi ynë ka nevojë për një palë të reja.Shkojnë me gjithçka, në çdo stinë dhe kanë fuqinë ta shndërrojnë pamjen tonë!

Çfarë na duhet këtë sezon?! Një nga modelet më poshtë!

Këtë lloj do ta blinim gjithmonë dhe përherë në ngjyrë të bardhë.

Një mackë në atlete do të bëjë që të gjithë t’i kthejnë sytë nga ju.

Atletja më e famshme e momentit! 

Atletet-këpucë që janë MUST në dollapin e kujdo!

Të thjeshta, klas dhe sportive në të njëjtën kohë.

Të shtunave në mal, e dini ç’të vishni.


TË NGJASHME