HomeLifestyle

7 Shenja të qarta që keni një marrëdhënie të shëndoshë

Ndonjëherë është e vështirë të dish me siguri nëse je në marrëdhënien e duhur ose jo. Ky udhëzues rendit 7 shenja të qarta që jeni në marrëdhënien e duhur.

Marrëdhëniet mund të jenë plot argëtim, lumturi dhe aventurë. Por ato gjithashtu mund të sjellin pyetje, shqetësime dhe sfida.

Si të kuptoni nëse jeni në marrëdhënien e duhur?

Këtu janë 7 mënyra për të ditur që e keni gjetur partnerin tuaj.

1. Ju ndiheni rehat dhe të sigurt

Në fillim të çdo marrëdhënieje, është e natyrshme të përpiqeni të paraqisni anën më të mirë tuajë tek partneri. Kjo mund të nënkuptojë të përpiqeni të dukeni më të mirë, të flisni me zemër dhe të mos ndjehni siklet.

Sidoqoftë, kur e kaloni këtë fazë dhe ndjeheni të qetë duke qenë vetja juaj, jeni në një marrëdhënie të mirë. Kjo është diçka që autori Glennon Doyle eksploron në shkrimet e saj.

Kjo gjithashtu do të thotë që i besoni partnerit tuaj. Ju u besoni atyre që t’ju pranojnë ashtu si jeni dhe keni besim se ata janë aq të përkushtuar në marrëdhënie sa jeni edhe ju.

10 Things You Can Do to Improve Your Relationship | The Everygirl

2. Ju tërhiqeni nga mendja, trupi dhe shpirti i partnerit tuaj

Ju mund të përshkruani tërheqjen në mënyra të ndryshme, mund ta quash kimi, shkëndijë ose epsh. Mund të ndjiheni sikur jeni magnet, dhe nuk mund të qëndroni larg njëri-tjetrit.

Ju mund të tërhiqeni nga dikush për kaq shumë arsye. Ju dëshironi të eksploroni sa më shumë aspekte të partnerit tuaj. Ju dëshironi të lidheni me ta dhe të jeni një pjesë e jetës së tyre. Kjo është një nga shenjat e një marrëdhënieje të mirë.

5 Rituals to Reconnect in Your Relationship

3. Ju Kënaqeni së bashku

Nëse jeni në marrëdhënie të përshtatshme, duhet të ndjeheni të gëzuar dhe së fundi të argëtoheni së bashku. Mundohuni t’i bëni sëbashki aktivitetet që ju pëlqejnë dhe të gjeni lumturinë e përbashkët.

Gjithashtu, shikoni për aktivitete që të dy kënaqeni duke i bërë. Kjo mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të forcuar lidhjen tuaj së bashku dhe për të krijuar kujtime pozitive të përbashkëta.

Një marrëdhënie e fortë do të thotë gjithashtu që ju mund të argëtoheni së bashku në çdo situatë. Kjo mund të ndodhë ndërsa jeni duke bërë punët shtëpiake sëbashku, keni ngecur në trafik ose jeni duke bërë pazaret.

Download premium image of Couple shopping together at a supermarket 404466  | Supermarket, Couples images, Couples

4. Ju keni të njejtin pasion për të ardhmen tuaj

Një tjetër shenjë se jeni në marrëdhënie të duhur është se të dy keni një vizion dhe pasion për të ardhmen tuaj së bashku. Është një pjesë e të dyve që dëshiron gjëra të ngjashme dhe dëshiron t’i bëjë ato me njëri-tjetrin.

Nëse mund të bisedoni me lehtësi dhe të qetë me njëri-tjetrin për të ardhmen tuaj së bashku, është një shenjë e madhe që jeni në një marrëdhënie afatgjatë.

Close up of Lovers Wedding Stock Footage Video (100% Royalty-free) 15296230  | Shutterstock

5. Familja dhe miqtë tuaj e duan partnerin tuaj

Në shumicën e rasteve, miqtë dhe familja juaj kanë vetëm mendime të mira për partnerin tuaj. Këta janë njerëzit që ju njohin më mirë dhe duan që ju të jeni të lumtur.

Nëse ata pëlqejnë dhe mbështesin partnerin tuaj, është një shenjë e shkëlqyeshme. Ju nuk keni nevojë për lejen ose vlefshmërinë e tyre, por është siguruese të dini se ata që janë më afër jush mendojnë se jeni në një mardhënie të shkëlqyer.

How to Get Along with Your In-laws

6. Ju mund të mos pajtoheni me respekt

Gjithmonë duhet të ketë një sens të fortë respekti në çdo marrëdhënie. Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur nuk pajtoheni për gjëra, të cilat në mënyrë të pashmangshme do të ndodhin.

Ju të dy duhet të ndiheni të aftë të komunikoni me ndershmëri se si ndiheni dhe çfarë dëshironi. Në marrëdhënie të shëndetshme, ju mund të dëgjoni njëri-tjetrin dhe të punoni së bashku për të kapërcyer sfidat.

Does Your Partner Respect Your 'No?'

7. Ju jeni një ekip i mirë

Kur jeni me personin e duhur, ju jeni një ekip së bashku. Ju mbështesni njëri-tjetrin dhe dëshironi vetëm atë që është më e mira për njëri-tjetrin.

Kurrë nuk mund të jeni plotësisht të sigurt për atë që do të ndodhë në të ardhmen. E tëra çfarë mund të bësh është të konsiderosh se si po ndjehesh, dhe të pyesësh veten nëse je në marrëdhënie të përshtatshme për veten tënde për momentin.

Quiz: What Makes You Admire And Respect Your Partner? - BestFunQuiz

TË NGJASHME