HomeLifestyle

7 shenjat që partneri po ju mashtron

Ju ka ndodhur ndonjëherë të mendoni se partneri nuk është treguar dhe aq i sinqertë me ju ? Nëse po, këto 7 tregues do të ju ndihmojnë për të kuptuar nëse partneri juaj ështe i sinqert ose jo.

1. Ai nuk qëndron shumë online.
Është normale që të mos mbash kontakte me të dashurin tënd 24/7, por nëse ai gjithmonë është offline, padyshim që diçka nuk po funksionon.

Is Your Phone to Blame for Depression or Anxiety?

2. Telefoni i tij është gjithmonë pa bateri.
Nëse partneri ju thot vazhdimisht se nuk ka bateri ne telefon, atëherë ai padyshim po mundohet që t’ju mbaj larg vetes.

Shoqe e mirë apo e keqe? Si të zbuloni një gënjeshtar - Vizion Plus

3. Ai e merr telefonin gjithmonë me vete qoftë edhe kur shkon nga dhoma në dhomë.
A e keni pyetur veten ndonjëherë pse ai e merr gjithmonë me vete telefonin e tij edhe në banjë? Apo pse e fut atë në xhep kur shkon në kuzhinë për një gotë ujë? Dyshimet tuaja mund të jenë të vërteta.

Partneri yt është një internet-tradhtar. Çfarë duhet të bëni në ...

4. Ai e lë telefonin me ekranin përmbys.
Ai është “mbi gjemba” kur shikon se diçka vjen në ekranin e tij të telefonit. Pjesën më të madhe të kohës telefoni i tij qëndron me ekranin përmbys. Për çfar arsye vallë?

Why breaking up after an affair is the right thing to do

5. Ai frekuenton “webet e takimit”, Tinder.
Nuk ka asnjëherë justifikim të kesh një aplikacion takimesh ndërsa je në një lidhje serioze. Nëse ai e fshin aplikacionin por jo profilin e tij, ju duhet të mendoni seriozisht se çfarë duhet të bëni.

Çfarë? Egziston një aplikacion sekret për takime romantike vetëm ...

6. Ai nuk është më i interesuar për argëtimin në dhomën e gjumit.
Nëse vini re që keni më pak mardhënie por nuk mund të vini gishtin pse, mund të dëshironi të pyesni partnerin tuaj. Ndërsa marrëdhëniet mund të kalojnë nëpër ndryshime “sezonale”, dëshirat e tij nuk duhet të zhduken brenda natës.

How to Fix a Dead Bedroom and Improve a Sexual Relationship — Tips ...

7. Ai devijon.
Nëse e pyesni në lidhje me vendodhjen e tij ose pse nuk ju ka kthyer përgjigje kohët e fundit dhe ai ju “vërsulet”, duke ju quajtur bezdisëse ose mosbesuese, ai mund të jetë duke devijuar. Ndjenja e fajit nganjëherë i bën partnerët gënjeshtar të nervozuar duke ju shkaktuar ndonjëherë edhe paranojën e frikës.

Gazeta Metro – Kjo është gënjeshtra më e keqe që mund t'ju thotë ...

TË NGJASHME