HomePsikologji

7 shenjat që tregojnë se meshkujt janë të sinqertë në dashurinë e tyre ndaj jush

1. Ai ju dëgjon
Në përgjithësi, gratë janë dëgjuese shumë më të mira se burrat. Për të qenë të sinqertë, disa njerëz kanë aftësi dëgjimi absolutisht të tmerrshme. E çuditshme është se burrat gjithmonë do të përqëndrohen me kujdes në gjërat që kanë më shumë interes. Pra, kur një njeri jo vetëm ju dëgjon, por në mënyrë aktive i kushton vëmendje dhe përgjigjet me zgjuarsi – një aftësi që quhet dëgjim aktiv – mund të keni besim se ai është shumë i interesuar në atë çfarë ju po i thoni.

2. Ai nuk ka frikë të bëjë sakrifica për ju
Bërja e sakrificave personale është shumë më e lehtë kur e bëjmë atë për një person që e duam. Në të vërtetë, burrat që janë të dashuruar do të ndihen siklet të jashtëzakonshme për mendimin e gruas së tyre të pakënaqur, sidomos nëse ka diçka që mund të bëhet në lidhje me të dhe ai nuk e ka bërë.

3. Ai tregon dobësi
Burrat që janë burra, janë të kujdesshëm për të fshehur çdo sjellje që mund të perceptohet nga të tjerët si një dobësi. Në dashuri, megjithatë, ky qëndrim thellësisht i rrënjosur, shpesh herë nuk respektohet dhe ata fillojnë të tregojnë edhe gjërat më të vështira për veten e tyre.

4. Ai tregon se mirë ju dukeni, edhe në ditët tuaja më të këqija
Edhe kur ti mund të dukesh skandal përpara pasqyrës, një mashkull që të do pamasë, të thotë çdo gjë si dhe bën çdo gjë që ti të ndihesh e bukur përbrenda. Një gjë e tillë patjetër që të mbush me gëzim dhe i shton ndjenjat e çdokujt për dikë.

5. Ai ndihet krenar për ty
Në dashuri, një burrë i vërtetë nuk është i turpshëm për të të thënë se sa krenar është per ty . Nëse jeni një nënë fantastike, një shtëpiake e zonja , ose i keni arritur qëllimet tuaja, mund të siguroheni që përpjekjet tuaja nuk do të kalojnë pa u vënë re. Në fakt, të gjitha gjërat e admirueshme që keni bërë dhe po bëni, do të njihen padyshim nga dikush që ju do.

6. Ai lufton për ty 
Nëse je duke kaluar në momentet më të vështira, nga të cilat të duket sikur nuk do të dalësh ndonjëherë, dije se pranë teje ke dikë që të do shumë dhe do të të mbështesë në çdo hap që do hedhësh. Ti do të kesh përherë një person ku të mbështetesh dhe kjo gjë është vërtetë për t’u vlerësuar.

7. Ai i trajton familjen dhe miqtë tuaj me respekt
Nëse e di se dikush është i rëndësishëm për ty, edhe personi pranë teje tregon vëmendje ndaj tij. Kjo gjë normalisht të bën të ndihesh mirë. Arsyeja se pse meshkujt e bëjnë këtë gjë, është e thjeshtë: ju i doni familjen dhe miqtë, dhe gjëja e fundit që ai që të do është duke kërkuar, është të lëndojë ndjenjat e tua.


TË NGJASHME