HomeShowbiz

Rrëfehet Cardi B, ndan me fansat eksperiencën e hidhur

Cardi B ka folur për herë të parë për një epsiod të pakëndshëm në jetën e saj!

Reperja tregoi se ishte sulmuar seksualisht gjatë një photoshooting për një revistë nga vetë fotografi.

“Nuk do ta harroj kurrë se si shkova të bëja foto për këtë revistë dhe fotografi po përpiqej të më afrohej. Ai po thoshte: ‘Ti dëshiron të dalësh në këtë revistë?’, pastaj ai nxori organin e tij gjenital”.

Reperja shkoj aq larg sa t’i tregonte pronarit të revistës për atë që ndodhi gjatë fotosesionit, vetëm që pronari të tregonte kujdës për incidentin.

Gjithashtu Cardi tha se sot ndihet më e përgjegjshme dhe nëse do t’i ndodhte diçka do ta demaskonte atë në rrjetet sociale.


TË NGJASHME