HomeLifestyle

8 gjëra që dashuria e jetës suaj do të donte t’i dinit

Ne dëshirojmë të ndajmë tetë nga këto gjëra të mrekullueshme që dashuria e jetës suaj, do të donte t’i dinit.

1. Ju jeni gjithmonë në zemrën e tyre

Fjalët “Të dua” nuk mund të shprehin kuptimin e tyre të thellë. Megjithëse mesazhi që ata dërgojnë mund të jetë qetësues, emocional dhe pasioni me të cilin shkon, mund të shkojë më lar se fjalët.

Shprehja e ndjenjave nuk është as e lehtë, as e saktë në shumicën e rasteve. Ndjenjat mund të jenë mbingarkuese, të padeshifrueshme, ndryshuese dhe konfuze.

Ato mund të jenë të shumë llojeve – pozitive dhe negative – por njëri është gjithmonë në zemrën e partnerit tuaj… po, është forca lëvizëse që e mban atë pranë jush kur jeni të lumtur ose të trishtuar, kur ju jeni i shëndetshëm ose i sëmurë.

Dhe kur rolet ndryshojnë pra kur partneri juaj është ai që është i trishtuar ose i sëmurë, ju jeni akoma në zemrën e tij, vendi më i mirë ku mund të ishit ndonjëherë.

Dhe po, partneri juaj dëshiron që ju ta dini edhe kur ziheni dhe jeni të zemëruar me njëri-tjetrin. Argumentet dhe grindjet ndodhin vetëm sepse të dy ju kujdeseni. Nëse askujt nuk i interesonte, askush nuk do të luftonte kurrë.

2. Ata duan të vijnë të parët

Jeta vjen me një listë të plotë për të bërë dhe shumë variabla. Ju duhet të gjeni kohë për shumë njerëz: fëmijët, nëna, babai, vëllezërit e motrat si dhe miqtë. Atëherë duhet të menaxhoni siç duhet këtë kohë midis njerëzve që kanë rëndësi për ju, vetes, punës suaj, detyrave të përditshme etj.

Partneri juaj nuk dëshiron thjesht ta shohë rutinën tuaj të përditshme. Ai është tjetri juaj i rëndësishëm dhe dëshiron ta përjetojë atë. Edhe pse personi tjetër i kupton dhe respekton plotësisht zgjedhjet tuaja, ai / ajo në të vërtetë do të dëshironte të ishte personi më i rëndësishëm në jetën tuaj, edhe nëse ata kurrë nuk do ta thonë atë.

3. Ju jeni nr. 1 i tyre

Ju jeni personi i parë për të cilin dashuria e jetës suaj mendon kur ai ka nevojë për ndihmë, ai që dëshiron ta bëjë të lumtur, ai tek i cili vrapon në fillim për të festuar suksesin, ai që gjithmonë mund të ndryshojë buzëqeshjen në fytyrën e tij, ai/ajo ka zgjedhur të ndajë jetën e tij me gjysmën e tij më të mirë.

Ju jeni të gjitha këto gjëra sepse partneri juaj mendon se jeni i veçantë. Të duash do të thotë të duash mënyrën se si dukesh dhe gati gjithçka që bën. Po, të gjithë kanë problemet e tyre, por në sytë e partnerit tuaj, ju jeni perfekt me të gjitha papërsosmëritë tuaja … dhe kjo është arsyeja pse ai ju do dhe ju bën nr. 1 të tij. Ju jeni kampion i zemrës së tij.

4. Ju i bëni ata të ndihen të plotë

Jeta e partnerit tuaj nuk ishte aq e kënaqshme kur ju nuk ishit pjesë e saj. Ju sollët më shumë gëzim, lumturi dhe, mbi të gjitha, e bëtë atë të ndihej i plotësuar. Ju të dy jeni një ekip dhe nuk mund të jeni kurrë aq të fortë dhe të suksesshëm në mënyrë të pavarur sa jeni së bashku.

5. Ju i bëni ata një person më të mirë

Të gjitha marrëdhëniet supozohet se ju bëjnë të rriteni në një nivel personal. Partneri i duhur ju ndihmon të bëheni versioni më i mirë i vetes. Fakti i thjeshtë që ju besoni dhe jeni mbështetës i gjysmës suaj tjetër e frymëzon atë me një vendosmëri dhe fuqi të pabesueshme për të bërë më shumë dhe për të bërë më mirë. Ai nuk dëshiron t’ju lëshojë poshtë dhe kjo është arsyeja pse ai bën përpjekje.

6. Ata kanë nevojë për vlerësimin tuaj

Ju jeni numri 1 i tij, mos harroni ?! Dhe kjo është arsyeja pse mendimi juaj për partnerin tuaj dhe marrëdhënien tuaj ka më shumë rëndësi në këtë botë. Vlerësimi i një personi dhe për çdo gjë të vogël që ata bëjnë për ju do t’i mbajë ata të motivuar dhe duke u përpjekur ta bëjnë më mirë.

Kritika është gjithmonë demoralizuese. Falenderimi është provuar shkencërisht se jep rezultate më të mira.

7. Ata besojnë tek ty

Ju jeni personi i parë tek i cili partneri juaj drejtohet për ndihmë sepse niveli i besimit tek ju është i plotë. Besoni në gjykimin tuaj, besoni në mbështetjen tuaj, në besnikërinë tuaj dhe besoni në ndjenjat tuaja të dashurisë.

Dashuria e jetës suaj beson se ju jeni ai person i jashtëzakonshëm që mund të ndryshojë jetën për më mirë dhe kjo është arsyeja pse ai ju do dhe ju qëndron pranë.

8. Ju ua shkëlqeni jetën

Rrezet e diellit dhe perëndimet e diellit janë më simpatike që kur keni ardhur në jetën e partnerit tuaj. Mëngjeset janë më të gëzuara. Mbrëmjet janë më të ngrohta. Pushimet janë më të mira. Ju ua mbushët zemrën, i bëtë të ndihen të plotë dhe i ndihmuat të bëhen një person më i mirë. Po, ju ua shkëlqeni jetën çdo ditë nga prania juaj e thjeshtë, fjalët e ëmbla dhe buzëqeshjet e dashur.

Megjithëse në shumicën e kohës, nëse jo në të gjitha kohërat, dashuria e jetës suaj nuk do t’ju tregojë kurrë këto gjëra, mbani shënim dhe mos harroni se ata në të vërtetë ndihen kështu.


TË NGJASHME